• +32 (04) 495/21 45 83
  • info@seobureau.be

Biertafels overzicht van leveranciers

 

Biertafels kopen

Elke tafel heeft een dubbel gelakt hout, wat schoonmaken makkelijk maakt. Daarnaast kan u kiezen tussen een biertafel en een biertafelset. Deze laatste bestaat uit een tafel en twee bijpassende banken. Deze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende formaten. Veiligheid krijgt bij E-woodproducts een voorname plaats. Bij biertafels dient hier echter extra aandacht aan besteed te worden door het opklapbare onderstel. Dit bestaat uit groen hoekstaal dat de stevigheid verzekert. Daarnaast heeft het systeem een ingebouwde veer zodat het niet ongewild kan inklappen. Dit verhoogt de veiligheid, zodat u zorgeloos een namiddag of avond kan spenderen met uw familie of vrienden.

Een King biertafel kopen kan zeer eenvoudige via onze webshop.$

 

Biertafel kopen

Een biertafel staat garant voor gezelligheid, ze is makkelijk op te stellen en even makkelijk en snel terug op te bergen. Ideaal dus voor een gezellige namiddag of avond met vrienden of familie. Het grote voordeel bij deze biertafels is dat het hout dubbel gelakt is, wat schoonmaken eenvoudig maakt, en dat de biertafels en banken gemaakt zijn van dikke 28mm planken. Op onze website vindt u een overzicht van ons volledige gamma biertafels. Klik op de foto of op de “meer info” knop om alle informatie over dit product te ontdekken.

Een biertafel is een houten blad met een inklapbaar metalen onderstel. Daarbij horen twee banken, eveneens met een inklapbaar onderstel. Deze onderstellen zijn voorzien van een veer, waardoor het onderstel niet kan inklappen zonder dat de ontgrendelingshendel ingedrukt wordt. De tafel of bank kan dus nooit ongewild inklappen, wat de veiligheid ten goede komt.

Table Pilante

Gaat het om een leuk feestje, of wil je gewoon heerlijk kunnen ontspannen met vrienden en familie dan is de biertafel een goede oplossing. Bierbanken kunnen bij elke gelegenheid worden gebruikt. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent. Bierbanken voor jou!

Niemand zal nee zeggen tegen een biertafel, de tafels die wij aanbieden hebben een modern design en zijn makkelijk te onderhouden. Wil je graag een nieuwe bierbank maar weet je nog niet precies welk model bij jou past? Bezoek even onze website, je vind er ook onze nieuwe producten , handige projecttips ...

Table de jardin

De biertafels zijn uitgerust met een vernist hoogwaardig en massief grenenhouten blad die voorzien is van 2 stapelblokken aan de onderkant om de tafel extra te verstevigen. Het onderstel is uitgevoerd in groen gelakte stalen profielen. De biertafels zijn geschikt voor intensief en professioneel gebruik en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Met het TÜV certificaat is het veilig gebruik gegarandeerd. Er is een transportkar beschikbaar waarop 20 biertafels of 10 sets (1 set = 1 biertafel met 2 banken) gestapeld kunnen worden.

Bierzeltgarnitur

Bent u van plan een biertafel of statafel te kopen? Onze website heeft een ruim assortiment aan biertafels / bierbanken en statafels. Onze biertafelssets zijn geschikt voor voor al uw feesten, evenementen en markten. Ook voor statafelhoezen, verwarming en verlichting bent u bij ons van harte welkom. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Wat is een biertafel

Het onderstel van deen biertafelset en de houten klossen zijn met bout en moer bevestigd. Hierdoor kan het niet van het hout los raken. De moertjes zijn verzonken in het hout, zodat ze andere tafels niet beschadigen tijdens het opstapelen. Kenmerken van de biertafelset De bierbank is 2,20m lang, in diverse breedtes verkijgbaar en wordt geleverd inclusief twee banken. Alles is opklapbaar en gemakkelijk op te bergen. Het tafelblad is 30 mm dik, heeft een blanke kleur en is twee keer gelakt. De bank is tevens 30mm dik en 25 cm breed