• +32 (04) 495/21 45 83
  • info@seobureau.be

Tuinmeubelen aanbevolen bedrijven en leveranciers

Wilt u hier ook opgenomen worden of een artikel plaatsen op onze website? Mail naar: info@seobureau.be

Tuinmeubelen

Meubelen voor de tuin zijn veel meer dan een paar planken bij elkaar. Het is een verhaal. Het is een service. Het is een sociaal maar ook ecologisch gebeuren. Zo kiezen onze klanten zeer bewust voor verantwoord FSC-hout. Daarnaast kiezen ze voor kwaliteit, voor degelijk geïmpregneerd hout en voor een service waar we trots op zijn. E-woodproducts staat zelf in voor de leveringen en garandeert zo dat de producten in een perfecte staat bij de klant toekomen. De meeste tuinmeubelen kunnen binnen de 2 werkdagen geleverd worden. Indien de klant dit wenst, kunnen wij de bestelde goederen ook ter plaatse monteren. In onze webshop geven wij een overzicht van tuinmeubelen in alle prijsklassen. Naarmate wij in de loop der jaren tuinmeubilair aan bedrijven, scholen en particulieren hebben verkocht, hebben wij vooral ook geluisterd naar de feedback van onze klanten. Is het hout goed behandeld? Is het duurzaam en verantwoord hout (FSC)? Zijn de goederen eenvoudig te monteren? Enzovoort. Op deze manier hebben wij enkele topproducten kunnen creëren.

Tuinmeubelen en banken

We vervaardigen onze producten met het idee dat je nooit meer zou willen rechtstaan. Zo garanderen we u als klant 100 % comfort. Op een tuinbank van E-Woodproducts kunt u genieten met familie of vrienden van een gezellige namiddag of avond. Indien u een maximaal comfort wil bekomen, neem dan een kijkje op onze website voor kussens. Doordat ons massief hout wordt geïmpregneerd, kunnen we de duurzaamheid van onze tuinbanken waarborgen. Dit is een behandeling waarbij een middel diep doordringt in het hout om allerhande aantasting te voorkomen. Ook dit is één van onze troeven om klantentevredenheid te waarborgen.

table de jardin

Puisque notre bois massif est imprégné, nous pouvons assurer la durabilité de nos tables de jardin. Ce traitement permet qu’un produit pénètre profondément dans le bois ce qui le rend plus résistant contre toutes sortes de dommages. La table de jardin de qualité ne vous donne non seulement le confort nécessaire mais excelle par sa sécurité grâce aux angles arrondis. Le montage d’une table de jardin est très facile. La tablette et les pieds sont montés à l’avance et dans le paquet vous trouvez également une notice de mon-tage et le matériau de fixation nécessaire.

table bois de jardin

Ci-dessous nous donnons une vue d’ensemble de nos atouts que nous avons développés ensemble avec vous en tant que client. Nous avons vendu des tables de pique-nique aux entreprises, aux écoles et aux particuliers pendant quelques années et nous avons toujours tendu l’oreille au client, curieux de connaître son avis. Le bois a bien été soigné ? Le bois est durable et bon pour l’environnement? Les tables de pique-nique sont faciles à monter? Etc. Grâce au feedback de nos clients, nous avons de cette façon pu créer des produits de haute qualité

Ex-sterrenrestaurant AQ’I heropent binnenkort als meubelzaak Salvator met tuinmeubelen erbij

Ex-sterrenrestaurant AQ'i wordt op dit moment omgetoverd om in januari open te gaan als meubelzaak. “Dit moet een zaak worden voor mensen die graag thuiskomen”, aldus eigenaar Salvator Livolsi. Wie binnenkomt zal alles kunnen kopen, van de deuren in het pand tot de verf aan de muur Salvator Livolsi De vlam is al een tijdje uit het fornuis in het pand langs de Gistelse Steenweg waar je tot voor kort terecht kon voor een sterrenmaaltijd. Topchef Karen Keygnaert ruilde haar Michelinster in en startte met een laagdrempelig concept langs de Steenkaai. Het statige pand waar ze huisde, stond niet lang te koop. Kersvers eigenaar Salvator Livolsi (31) had welgeteld één bezoek nodig om te beslissen dat het de nieuwe locatie zou worden van zijn meubelzaak ‘Salvator’. “Ik ben intussen bijna tien jaar actief in de meubelsector”, zegt Livolsi. “Nadat ik ervaring had opgedaan als verkoper, besliste ik drie jaar geleden om mijn eigen zaak te starten aan de blauwe toren. En nu is het dus weer tijd voor een nieuwe stap.” Uniek gebouw Toen zijn oog op het restaurant viel, was de keuze snel gemaakt. “We hadden lang gezocht om iets te vinden dat aan alle vereisten voldeed”, zegt Livolsi. “We vinden een goeie ligging belangrijk, maar wilden ook een pand met de nodige uitstraling dat toch een huiselijk gevoel geeft. We willen wonen en werken namelijk combineren. Na het eerste bezoek hebben we meteen beslist om het gebouw te kopen, van dit soort panden zijn er geen tien in de regio.” Er breekt nu een erg drukke periode aan voor de jonge ondernemer. “Op dit moment loopt de uitverkoop nog op onze huidige locatie tot het einde van het jaar. Intussen hebben we al heel wat werk in het nieuwe pand om dat aan te passen aan onze wensen.” Alles te koop Met de nieuwe ligging komt ook een uitbreiding van het assortiment. “Er komen tuinmeubelen bij, we creëren onze eigen lijn van meubelen en binnenkort kun je bij ons ook terecht voor een keuken.” Zijn doelpubliek is dan ook specifiek. “Hier moeten mensen op af komen die graag ‘thuis komen’ en dus graag tijd steken in hun interieur, maar het toch betaalbaar willen houden.” Bezoekers zullen alvast alle hoeken van het pand kunnen bekijken. “We maken beneden drie showrooms en gaan erboven wonen, maar mensen die een afspraak maken, mogen onze woonkamer ook bezoeken. Dat wordt dus een extra showroom”, zegt hij lachend. “Voorts is alles te koop, van de deuren in het pand tot de verf aan de muur.” Wie binnenkomt, krijgt telkens hetzelfde gezicht te zien. “Ik doe alles alleen, van verkoop tot opmeting en levering. Het zal de komende maanden dan ook keihard werken worden om hier op 2 januari te kunnen openen.”

 

Tags: Kinderbett -